За да се сбъдне желанието, което си пожелаете в новогодишната нощ, е нужно само да изберете подходящата рокля.

От година на година трепетно се подготвяме за настъпването на вълшебната новогодишна нощ, купуваме и опаковаме подаръци за любимите хора, обмисляме храната за празничното меню и, разбира се, избираме тоалет за празника, като често се фокусираме върху зодията си. Нека не се отклоняваме от традициите. Днешната статия обаче е специална: бихме искали да ви направим подарък и да ви кажем как всъщност да изберете облекло според каноните на астрологията.

Всеки от нас е надарен с уникален набор от астрологични енергии от раждането си - те са много по-обемни от информацията, която виждаме в хороскопа. И всяка от тях е отговорна за различни области от живота ни. Например, планетата Венера е отговорна за красотата и визуалния компонент, стила или, по-скоро, в какъв зодиакален знак е била по време на раждането ни. И този знак невинаги съвпада с обичайния хороскоп.

Можете да хармонизирате мирогледа си с астрологичните енергии и да ги оживите с прости дела, основното е да знаете кои. Тогава светът вижда колко ярко се проявява и реализира човек и го възнаграждава за това с приятни събития и успешна комбинация от обстоятелства. Да се обличате според знака на вашата Венера означава да реализирате своите енергии. А какво ни дава светът като бонус?

Факт е, че планетата Венера отговаря не само за визуалното в живота ни, но и за отношенията с други хора (семейство, приятели, романтични), за финансите, както и за красотата и здравето на кожата ни. Оказва се, че просто обличайки се сутрин според енергията си, не само изпитваме радостта от отражението в огледалото, но и можем да получим приятна изненада от любим човек или да сключим важна сделка на работното място и да видим бонус за това в банковата си карта.

В навечерието на Нова година ще поговорим за това какъв вид празнично облекло ще ви помогне да осъзнаете своите астрологични енергии, да намерите и увеличите късмета си. Проверете своя знак на Венера в галерията и следвайте инструкциите, за да сте сигурни, че мечтите ви ще се сбъднат през 2024 г.: