Камелия, която изненадващо стана майка на Великден, продължава да не обяснява как точно се е сдобила с наследника си.

В интервю за bTV певицата припомни, че е чакала сина си Баян цели 15 години. Не е тайна, че тя преживява няколко аборта през годините. "Това беше една моя много голяма лична битка в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко, опитах всичко, дадох максимума от себе си, имаше моменти, в които много страдах физически, психически дори още повече.

Беше свързано с много загуби, надежди, болка, радости за кратко, доста разочарования, да се намразя и завиждам. Изпитах може би цялата палитра от емоции, които човек е способен да изпита, но не се отказах" сподели тя и припомни, че около 150 000 двойки в България имат трудности да станат родители.

"Проблемът е, че понякога жената има сериозен проблем с друго заболяване, което е излекувала, но е премахнат детеродният орган. Тогава става още по-голям проблем, защото тя има генетичен материал, но вече няма физическата способност да стане майка", обясни певицата в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Слуховете твърдят, че украинка е износила бебето на Камелия, което обаче Цветин е припознал като свое и така е легализирал иначе незаконното у нас сургатно майчинство.