Камелия е категорична, че няма каквото и да било намерение да коментира пред широката общественост начина, по който е станала майка. Двамата със съпруга й Цветин се радват на син, след като години наред се бориха да станат родители. Хитовата изпълнителка е споделяла многократно за изпитанията, през които е трябвало за премине, включително болката и отчаянието от загубата на няколко бременности.

 

Появата на Баян бе огромна изненада за феновете й, което логично породи огромно любопитство след първоначалната радост и вълнение.

 

В скорошно интервю обаче Камелия коментира, че начинът, по който е дошъл синът им не касае никого и е важно той да е жив и здрав.

 

Според мълвата хлапето е износено от сурогатна майка от украински произход като цената на процедурата е 40 000 евро. Тъй като сурогатното майчинство е забранено у нас, както и в много други страни по света, Камелия не разкрива истината. Неотдавна папата дори анатемоса тази практика.

 

Единственото, което Камелия издаде покрай появата на рожбата им е, че бракът им с Цветин е бил задължително условие за сбъдването на мечтата им да станат родители. Сравнително скоро стана ясно, че двамата са съпрузи от 8 години.

 

Камелия отбеляза, че по пътя да имат дете, в една ситуация от тях е било поискано да имат и брак. Тогава Цветин решил, че това не е техният път, след като не са женени, но Камелия пък била категорична, че това няма да ги спре. След това се обадили на приятели, които им станали свидетели и двамата подписали набързо в гражданското, но кроят планове да направят и голяма сватба, защото певицата много иска да се види като булка.