Всяка година представителите на на звездното общество се състезават за титлата „най-стилна двойка“. И си струва да се отбележи, че не само звезди от Холивуд участват в това негласно състезание. Кой ли е заел първото място?

Модата и стилът са субективни понятия: в 21 век отдавна е позволено да носите това, което ви се иска, а не тоалети продиктувани от модните ревюта. Вярно е, че би било грешка да се каже, че дизайнерите са се отказали от своите авторитетни позиции: на червените килими и светски събития знаменитостите все още се показват в цялата си слава, следвайки тенденциите.

Към негласните битки за стил, разбира се, има анкети в социалните мрежи и топ класации, които постоянно се предоставят от модни къщи, списания и дори аналитични центрове.

Вероятно няма да се изненадате много, че принцът и принцесата на Уелс заемат първото място в нашата класация днес. И то с невероятна преднина пред своите конкуренти. Оказва се, че простотата на образите на Кейт и вечната елегантност на Уилям съблазняват публиката много повече от откровените изяви на Кайли или лаконичните, но скъпи костюми на Виктория Бекъм.

Не знаем колко справедлива може да се нарече тази оценка в световен мащаб, защото всички помним с какво обожание се отнасяха британците към бъдещите крал и кралица - а списъкът е съставен във Великобритания. Може би влияние оказва и фактът, че за външния си вид Кейт постоянно избира дрехи от масовите пазари, като същевременно насърчава достъпен стил за всеки.

Стана известно, че оценките са базирани на анализ на повече от 5 000 000 публикации в социалните мрежи и онлайн търсенията.

Вижте кои са 10-те най-стилни двойки в галерията: