Този бяло-захарен нюанс подхожда на всеки тон на кожата, създавайки перфектния контраст с летните тоалети.

Като пристрастени към красотата, сме постоянно информирани за тенденциите, които доминират всеки сезон. Кокосовите нокти са най-елегантният и свеж маникюр, който идва да подчертае още повече златната кожа.

Маникюрът, напомнящ млечния цвят на кокос, кара ноктите да изглеждат супер ярки и изчистени. Това е бяло-захарен нюанс, който има способността да подхожда на всеки тон на кожата, създавайки перфектния контраст с летните тоалети. Независимо дали ще изберете едноцветен или бебешки френски маникюр с кокосова основа, ноктите ви ще излъчват „тих лукс“.

Кокосовите нокти са шик и могат да се съчетаят с всеки стил, дори и с най-крещящите. Освен това можете да ги украсите с миниатюрни дизайни, които ще ви развеселят всеки път, когато погледнете ръцете си. Голямото им предимство е, че неутралните лакове подхождат на всякаква дължина на маникюра, подчертавайки още повече късите нокти.

Ако обмисляте да си направите най-сигурния и ярък маникюр за сезона, предложенията в галерията ни ще ви дадат вдъхновението, което търсите: