Коралът е по-сладък и по-ярък нюанс на червеното. Получава името си от морските корали, поради което е цвят, който е неразривно свързан с лятото, морето и парещите лъчи на слънцето.

Този оранжево-червено-розов цвят се среща в много плодове, които обичаме да си похапваме през най-топлия сезон. Бихме казали, че ни напомня за нежните праскови и сладките кайсии, а защо не и за сочните дини?!

Коралът е един от цветовете, които всяко лято си заслужава да носите върху ноктите си. Това е сладък нюанс , който трябва да опитате за маникюр, тъй като визуално изравнява краищата и подхожда на всеки тон на кожата.

Ако сте едно от момичетата, които красиво почерняват под слънчевите лъчи, то кораловият цвят ще създаде перфектен контраст с целунатата от слънцето кожа и ще подчертае още повече вашия летен загар.

Кораловият маникюр е добър избор и ако искате да удължите загара си през зимните месеци.

И така, коралът е много летен цвят, весел е, свеж е и в нашия отдел за красота наистина го обичаме, затова в галерията ни днес сме ви подготвили няколко прекрасни идеи за летен маникюр в корал цвят, които да ви вдъхновят за следващото ви посещение в салона за красота.

Вижте ги сега!