Най-сексапилният и провокативен нюанс вече няколко години се задържа в тенденциите на плажната мода.

Но цветът, толкова популярен сред звездните момичета, не е толкова търсен в реалния живот: не всяка дама следваща модата се осмелява да опита бански костюм, който създава гол ефект.

Между другото, Ким Кардашиян може спокойно да се нарече трендсетър за много неща. Сестрите ѝ Кайли и Кендъл Дженър също заложиха на нюд нюанси и двете млади звезди дори надминаха кралицата на известното семейство.

Кайли и Ким доказват със собствен пример, че нюд банските изглеждат също толкова съблазнителни на пищни форми. Не забравяйте, че този нюанс е опасен по свой начин - грешният модел може да подчертае неблагоприятно всички недостатъци.

Друга почитателка на нюд нюанса е Елизабет Хърли. 58-годишната актриса сякаш не остарява, а социалните ѝ мрежи са пълни с плажни снимки. Феновете дори се шегуват, че когато я видят в рокля, просто не я разпознават. Въпреки това, такова изобилие от откровени снимки е разбираемо: актрисата рекламира собствената си марка бански костюми.

Не забравяйте, че телесният цвят има няколко нюанса. Карамел - малко по-тъмен, подобен на шоколад, изглежда страхотно на загоряла кожа и не изглежда толкова разкриващ. Пясъчният със златисти нотки изглежда луксозен, а прахообразният с леко розов оттенък е по-подходящ за много самоуверени момичета - той създава ефекта на „гола“ кожа.

Не по-малко провокативният цвят "кафе с мляко" и цветът на слонова кост също могат да бъдат приписани към пудрата. Ако все пак искате да избегнете голия ефект, изберете нюанс, който не се слива с цвета на кожата ви. Можете също така да изберете модели с ресни, кристали, пайети или цветни шарки.

А сега вижте някои от любимите ни знаменитости в нюд бански в галерията ни и ни споделете дали вече и вие имате такъв: