Кобрата продължава стриктно да пази в тайна подробности за майката на децата му.

Въпреки това обаче, тези дни семейството отбеляза първия рожден ден на своя син Спартак. 

Мястото бе арабски ресторант в Южния парк в столицата, който беше подобаващо украсен с балони, а специално нает фотограф запечатваше детския празник.

 

Изящната половинка на Пулев Розали блестеше в елегантен черен тоалет от две части - риза и пола, с които събираше погледите, а Кобрата беше неотлъчно до жена си и не я изпускаше от очи, верен на ревнивия си нрав.

Гостите се насладиха на истинско пиршества от арабски вкусове като акцент в менюто беше специалитетът от пилешки Шиш Таук, поднесен в традиционната питка лаваш. Разбира се, за малчуганите имаше и задължителната торта.

Присъстващите на детския рожден ден отбелязаха, че времето само е засилило любовта между Кубрат и Розали, а двете им рожби са укрепили връзката между боксовата звезда и жена му. Въпреки отчаяните опити на предишната половинка на шампиона ни, Андреа, да ги раздели, чувствата им устояха на интригите. Докато днес двойката се радва на наследниците си, певачката отново е сама и рони сълзи депресирана, защото позорно беше зарязана от турския актьор, с когото се надяваше да свие гнездо.

 

 

 

Припомняме, че дъщеричката на Кобрата се появи на бял свят в края на 2021 г.