Сред основните тенденции в плажната мода това лято са ярките цветове, наивните принтове и максималното показване на тялото. Да се заредим с лятно настроение!

Лятото само по себе си е идеално, но юли може да се нарече най-добрият месец от годината. През него времето най-накрая престава да изненадва с внезапни застудявания и дъждове, слънцето започва да грее ярко и горещо и затова курортното настроение завладява дори тези, които са принудени да останат в града през този период. Можете обаче да се насладите на топлината дори в него – например, като прекарате един ден във външния басейн, на плажа или край езеро. А тези, които отдавна мечтаят за пълно рестартиране, трябва да отидат на екскурзия до палми и златист пясък.

Въпреки това, накъдето и да се запътите, най-важното е да вземете със себе си добро настроение и да напълните куфара си докрай със стилни бански костюми. А какви – звездите ще ви покажат!

Хайди Клум отдавна се смята за „посланичка“ на плажните почивки. Тя пътува до топлите страни няколко пъти в годината и предпочита да прави слънчеви бани топлес, леко смущавайки други любители на моретата и океаните. Най-пикантните снимки на модела винаги са правени от папараците, но самата Хайди публикува по-скромни кадри в социалните мрежи. Този сезон Клум носи не само класически бикини на плажа, но и семпло бельо.

И въпреки че бялата дантела не е най-практичната опция за плажа, тя изглежда най-впечатляващо на тяло с тен, а доброто настроение е основната гаранция за идеална почивка.

Банските костюми в стил бельо могат да изглеждат не само секси, но и доста сладки. Модели с наивни флорални принтове и волани това лято носят Джиджи Хадид, Киара Ферани, звездата от модния подиум Тейлър Хил и Емили Ратайковски, но последната предпочита възможно най-разголените стилове, така че всички предимства на фигурата ѝ да са видими веднага.

Моделът Изабел Гулар се придържа към същия принцип. Тя може да се похвали не само с дълги крака и тънка талия, но и с изваян корем, на който може само да се завижда. За да поддържа тази форма, звездата стриктно следи диетата си и тренира всеки ден, така че е възможно след поредната фотосесия на яхта веднага да започне да прави лицеви опори или планк.

Повече от всеки друг Джорджина Родригес се нуждае от спокойна почивка през първата половина на лятото. Още в началото на юни звездата е успяла да направи слънчеви бани, а след това е отлетяла за Германия с децата си, за да аплодира Кристиано Роналдо на Евро 2024. За ваканцията си Джорджина е избрала класически ярък бански, но е допълнила визията с колие с огромен изумруд и диаманти. Ким Кардашиян също подкрепя идеята да се носят бижута на плажа, но се е ограничила до по-скромна верижка, която е вързала около кръста си.

Рийз Уидърспуун е успяла да се наслади на морето някъде близо до Италия в черен бански, Кендъл Дженър е заложила на ярко оранжеви бикини, а Кендъл Дженър показва най-сладката прическа за плажа – със сатенен шал. И въпреки че времето навън е горещо, тези момичета са в състояние да направят въздуха още по-горещ. Ефектните снимки на звездите вижте в нашата галерия: