Еридина Лозанова предпочита да остави младите да се справят сами.

"Няма да помагам за бебето на дъщеря ми Николета, защото вече съм на 60 години. Нищо, че работя и съм активна, те си имат помощница и най-вероятно тя ще е действащата жена до нея. Аз само ще се радвам." Това сподели с щастлив глас майката на българската икона на инфлуенсърството Николета Лозанова, която преди ден призна, че чака второ дете и първо от вратаря по футбол на "Левски" Николай Михайлов.

"Две сърца в едно тяло", написа жената с най-много последователи в мрежата и тагна таткото - синът на шефа на БФС Борислав Михайлов - Николай. Лозанова вече има едно дете - 11-годишната Никол, от брака си с Валери Божинов, с когото се разделиха. "Щастливи сме всички, моята свекърва също. Това е най-хубавият подарък за дъщеря ми и най-големият й успех. Всеки път съм се чудила как успява да осъществи всичките си мечти, но това, което й се случи, е великолепно", сподели Еридина.

Самата тя е знаела отдавна новината, но е било за добро, че никой не е разбрал, преди самата Николета да го обяви. "Така е с известните хора, но това е тайнство, което всеки има право да запази за най-близките си", смята симпатичната майка на Николета, цитирана от България днес.