Идеи за маникюр, които буквално скриват бръчките на ръцете ви. Не пропускайте да ги изпробвате!

Когато избираме продукти с анти-ейдж ефект за нашия външен вид, обикновено наблягаме първо на такива за кожата на лицето, след това на шията и деколтето. Това, разбира се, е правилният подход, но не значи, че не трябва да се грижим за останалата част от кожата ни. И много често точно поради фокусирането върху тези ключови места, една важна зона страда – ръцете. В по-голямата част от времето те са изложени на метеорологичните условия и страдат от това. Затова не е трудно да скрият реалната възраст на притежателя си.

Не е тайна, че макар и да ни се струва не толкова деликатна, кожата на ръцете е не по-малко податлива на стареене, отколкото тази на лицето и шията. Кожата на ръцете има минимален брой мастни жлези, поради което защитната й бариера бързо губи своята еластичност и се набръчква. И именно поради тази причина ако не се погрижите за нея, първите признаци на стареене на ръцете могат да се появят още на 25-годишна възраст, така че си струва да помислите за превенция възможно най-рано.

Някои от стъпките, които не бива да пропускате е: пийте много вода, нанасяйте крем за дълбока хидратация редовно преди сън, когато можете носете ръкавици и не забравяйте за качествената храна.

След като правилно сте се погрижили за кожата на ръцете си изберете и правилния маникюр за нея, който може да ви помогне визуално на кожата ви да изглежда по-млада. В нашата галерия ще покажем 3 дизайна на ноктите с визуален анти-ейдж ефект, за които всяко момиче трябва да знае!