Вдъхновете се от прости и стилни идеи за маникюр тази есен!

Честно казано, това, което ценим най-много са наистина работещите трикове. Това важи и за съветите, с които лесно можете да разнообразите своя маникюр.

Вече сме виждали подобна техника от известни артисти, работещи с Марго Роби, Зоуи Кравиц, Хейли Бийбър, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Никола Кафлан, Адисън Рей и Суки Уотърхаус, а наскоро тя стана особено популярна и в социалните мрежи.

Основната характеристика на маникюра е рисунката, сякаш гравирана върху ноктите с помощта на перфоратор. Този ефект се постига благодарение на негативното пространство - с други думи, всичко освен самото сърце е покрито с лак, поради което се придобива обем. Нюансите на лака, дизайнът и формата на ноктите в този случай могат да бъдат всякакви - всичко зависи от бурното ви въображение!

Не е никак трудно да си направите този маникюр у дома! Ако имате артистични умения, можете да нарисувате красиво сърце със свободната си ръка и след това да запълните празнината около него с любимия си цвят. Остава само да добавите последния акорд под формата на искрящо връхче.

Има и по-лесен начин – „щамповайте“ дизайна върху ноктите си с помощта на стикери във формата на сърце, специално предназначени за тази цел. След това трябва само да нанесете само основния тон, да изчакате да изсъхне и да премахнете стикера с пинсета.

Вижте в галерията колко прекрасен е този дизайн: