В документалната поредица "Бекъм" ще бъдат разкрити много подробности от живота на звездното семейство.

Виктория за първи път разкри за болката, която претърпя през 2003 г., след като избухна скандалът, че Дейвид й изневерява с Ребека Лус.

"Това беше 100% най-трудният момент за нас, защото чувствахме, че светът е срещу нас. Но честно казано, бяхме и един срещу друг. До Мадрид имахме чувството, че светът бе срещу нас. Ето как стоят нещата – ние се изправихме един срещу друг, ако трябва да съм напълно честна. Имахме само себе си. Въпреки това, когато бяхме в Испания, не изглеждаше, че наистина сме само аз и той. И това беше наистина тъжно тъжно. Може би тогава започна всичко...", разказва известната дизайнерка.

Преди две десетилетия Ребека говори публично за четиримесечна афера с Дейвид и този скандал се превръща в истинска сензация. По това време момичето е личен асистент на футболиста.

"Презрях ли Дейвид? Ако трябва да съм напълно честна, да. Тогава може би бях най-нещастна в живота си. Беше истински кошмар!", признава Виктория.

В друго интервю пък Дейвид открито заяви, че наистина не знае как са преживели този стресов период и за двамата.

"Когато се преместих в Испания беше наистина ужасно трудно, защото бях част от един семеен клуб през целия си живот, от 15 до 27-годишната ми възраст. И ме продадоха за една нощ, в следващия момент бях в град, който не познавам, с език, който не говоря, и най-важното – бях без семейството си“, каза бившият футболист. Всеки път, когато се събуждах, чувствах, че има нещо. Мисля, че и двамата не се чувстваме така, сякаш се губим един друг, а сякаш се давим. Не знам как го преживяхме, наистина не знам. Виктория е всичко за мен. Когато я видях толкова наранена ми беше много трудно, но ние бяхме бойци. И по това време трябваше да се борим за нас, да се борим за семейството си. А това, което имахме - за него си струваше всяко едно усилие", добавя още той.

В лентата Дейвид хвали съпругата си за това, че се е примирила с неговия "егоизъм" в кариерата му, която включва и преминаване в ЛА Галакси през 2007 г.

 

По това време Ребека направи цяло състояние, появявайки се в куп телевизионни предавания, където даваше интервюта, в които без грам свян говори за аферата си с известния спортист.

Припомняме, че снощи се състоя премиерата на документалния филм "Бекъм", а двойката сподели забавни снимки в Инстаграм профилите си. "Все още успявам да я разсмея с краха си 26 години по-късно“, пошегува се Дейвид.