Ако искате да сте напълно удовлетворени и да получите желаните резултати, вземете предвид датите, които препоръчваме.

Цветът на косата ви не се е получил така, както искахте? Фризьорът ви е подстригал повече, отколкото сте желали, или новата ви прическа изобщо не ви отива и съжалявате? Не харесвате полуперманентния си грим? Лазерната епилация не е минала добре или салонът за красота не ви е предложи нищо интересно? За всичко по-горе и повече има обяснение! Вероятно сте се противопоставили на планетите и знаците, които не са ви благоприятствали в онези дни.

И да, това е напълно вярно! Знаете ли например, че преди години жените са се подстригвали, боядисвали косите си или са си правили козметични процедури на базата на Луната? Движенията и аспектите на планетите, но също и транзитите на Луната са отличен ориентир, за да си запишете час на фризьор, да си оправите ноктите, да се погрижите за себе си, но и да пазарувате, като останете напълно доволни от избора си и резултатите.

Не забравяйте, че Луната остава във всеки знак за 2,5 дни, докато аспектите имат влияние приблизително +/- 2 дни от датата, на която са завършени точно!

Проверете в галерията кои са идеалните дни за грижа и красота през ноември: