Те нямат нужда да си проправят път към по-добър живот, защото вече не е възможно да се справят по-добре. Не се борят за мечтаната работа, защото могат да я получат без особени затруднения. Казваме ви кое от децата на знаменитости замени Кардашиян и Хадид.

Непо-децата винаги са предизвиквали известна доза раздразнение сред обществото. Когато Кендъл Дженър става рекламно лице на Calvin Klein, а Джиджи Хадид на Chanel, момичетата по целия свят започват да се възхищават на техните лица и фигури на рекламни плакати и да се чудят защо толкова бързо са „пробили“?

Всъщност дори в професионалната общност на известните кланове има хора, които не могат да ги понасят. Например, всички помнят как Наоми Кембъл категорично отказва да говори за Кендъл Дженър. А с какви критики се сблъсква Лили-Роуз Деп, когато за първи път излиза на модния подиум...

Опитни модели и актриси се оплакват, че трябва да заслужат мястото си под слънцето, а други получават милионни договори без дори минимална борба. Но въпреки това поколението на популярни и успешни деца от раждането само ще се умножава. Говорим за тези, които представляват „непо-групата“ в момента.

В галерията вижте 5 най-популярни деца на знаменитости днес: