Днес сме събрали 18 забавни и страаашни идеи, включително най-лесните „Направи си сам“ дизайни, с които да впечатлите всеки около вас.

Как само лети времето, особено когато е изпълнени с приятни емоции. Отново е почти това време на годината, през което официално е разрешено да се скрием зад маска. Страхотен уютен период, през който с нетърпение издълбаваме зловещи лица в тикви, декорираме домовете си с призраци и вещици и си взимаме лате с вкус на тиква, канела или карамел, за да се потопим в празничната атмосфера на есенния сезон.

Да, познахте, става въпрос за Хелоуин. И тъй като обичаме да всяка част на ежедневието ни да е вдъхновена по някакъв начин от празника, освен че вече сме на лов за страховити и забавни декорации за дома и костюм за хелоуинското парти, който да е едновременно модерен и стилен, ние също имаме нужда и нашите грим и нокти да са в тон с атмосферата на сезона.

Гримът, разбира се, изисква време, търпение, зрънце умение, но и много практика. Ако искате да заложите на един наистина добър хелоуински грим, ви съветваме да не чакате последния момент, а отсега да започнете с упражненията, защото съвършенството изисква практика. За ноктите си обаче може да се доверите на професионалистите, просто да изберете най-харесваният от вас дизайн да помолите маникюриста си да го изобрази и на вашите нокти.

И за да ви помогнем в тази задача, за вас днес сме подготвили Хелоуин идеи за маникюр, които са всичко друго, но не и скучни. Подбрали сме както страшни идеи за „Направи си сам“, които да опитате сами у дома, така и такива, за които ще ви се наложи да отидете до салона за красота.

Независимо дали искате наистина да се впуснете в екстремното и „крещящото“ (да, играта на думи не е случайна), или да заложите на нещо сравнително безопасно, то тук има за всекиго по нещо, така че на вас ви остава само да започнете да творите.

Разгледайте нашите топ предложения в галерията!