Предлагайки топлина и звезден блясък, „Карамелената брюнетката“ се очертава да бъде най-луксозната, но естествено изглеждаща тенденция за цвят на косата през есента.

Какво ще получите, когато комбинирате тъмно кестеняв цвят с нотки на топъл карамел и златисти отблясъци? Е, според експертите, тази специфична комбинация, която по-скоро звучи като готварска смес носи, името “Карамелена брюнетка” ( на английски "Cinder Toffee Brunette") и се очаква да бъде сред топ желанията през есента.

Що се отнася до есенните тенденции в цветовете за коса (или която и да е от тенденциите в прическите за 2024-та година), със сигурност не бихме казали, че има недостиг на модерни и луксозно звучащи нюанси, които да вземете предвид. Меденият цвят, например, е такъв, който веднага изниква в съзнанието ни. Въпреки това, днес ще ви разкажем по-подробно за нашия настоящ фаворит, който заедно със своето интригуващо име, ни обещава много - от луксозен добър външен вид до разнообразие и здрав, подобен на сироп блясък.

Създадена и кръстена от човека, който предсказва тенденциите, професионалният фризьор Том Смит, тази най-нова версия на естественият кестеняв цвят се стреми да добави интензивност, блясък и топлина чрез златни и карамелени тонове, като същевременно поддържа дълбочина. А в нашата галерия ще ви разкажем с подробности как точно.