Сега е времето на тези хора, които не искат да търсят любовта, а чакат тя да се появи в живота им!

Ако сте от хората, които мечтаят да срещнат любовта на живота си, но не са готови да полагат специални усилия, то тогава настоящият период определено ще е от ваша полза. Факт е, че именно през 2024 година натрупването на планети във въздушните знаци, както и дългият период на преминаване на Марс през знаците Рак и Лъв, наистина могат да доведат до нов, проспериращ съюз.

Дори ако и вие като една красива пустинна роза предпочитате да сте в уюта и топлината на дома си и не планирате да се регистрирате в сайтове за запознанства или да молите приятели да ви уреждат срещи на сляпо, знайте, че Вселената ще използва висшите си сили, за да може тази съдбовна среща да се състои.

Една от благоприятстващите предпоставки е, че Юпитер (планетата на късмета) навлиза в знака на комуникацията и общуването – Близнаци, и там на 6 юни ще образува „любовно“ Новолуние в съвпад с Венера. Това означава, че можете да срещнете любовта си навсякъде: в градския транспорт, в учебно заведение или просто докато се разхождате по улицата. Сякаш Вселената ще нагласи така събитията, че целият ви живот да се сглоби като пъзел и ще можете най-после, лице в лице, да се запознаете с половинката си.

А за да сте напълно сигурни, че това се отнася за вас, разберете дали и вашият знае е един от тези няколко специални избраника, на които тази съдбовна среща е в кърпа вързана. Вижте в нашата галерия!