Понякога ви се струва, че за да влезете във форма, ще трябва да прекарате дни и нощи във фитнеса. Но това не е така - можете да създадете лек релеф на ръцете си дори в уюта на своя дом.

Красивият релеф и стегнатата кожа на ръцете са мечтата на много жени. Но не всички вярват, че такъв резултат може да се постигне у дома. Разбира се, ако отидете във фитнеса, ефектът няма да продължи дълго. Въпреки това и в собствената ви всекидневна е възможно да влезете във форма. Основното нещо е да бъдете редовни в своите уражнения.

Преди да започнете упражненията обаче, е важно да разберете структурата на човешкото тяло. За да се създадат красиви и релефни ръце, е необходимо да се въздейства върху делтоидите, бицепса, трицепса, предмишниците, китките и пръстите.

Женското тяло е склонно да изпомпва краката по-лесно, отколкото ръцете. Ето защо не трябва да се страхувате, че ще прекалите с редовните тренировки. Всъщност упражненията ще добавят грация, релеф и тонус.

Но не бива да забравяте за рисковете. Те могат да възникнат, ако правите комплексите неправилно и пренебрегвате препоръките. Така че, занимавайки се със спорт, дори и в по-лекия му домашен вариант, се отнасяйте към тялото си с голямо внимание. В противен случай има вероятност да контузите мускулите, да се преуморите и да разтегнете сухожилията.

Разберете повече в галерията: