Небесните тела са ни подготвили още едно изпитание.

Готови ли сте за вътрешна трансформация? Надяваме се, че е така, защото на 2 октомври 2024 г. ще приключи есенният коридор на затъмненията, което означава, че всички ние ще се сблъскаме с мащабно астрологично събитие и неговите последици. Днес сме ви подготвили всички подробности, както и прогноза за всяка зодия.

На 2 октомври 2024 г. в 21:45 ч. в знака на Везните ще започне слънчево затъмнение. И то не обичайното, а пръстеновидното. Това означава, че Луната ще затвори центъра на Слънцето, но не напълно, така че ще се създаде ефектът на „огнен пръстен“: спътникът на Земята ще бъде сякаш осветен от плазмено кълбо. Зрелището е впечатляващо, но ще може да му се насладим главно от Аржентина и Чили. Ако вярваме на астролозите обаче, вибрациите на слънчевото затъмнение във Везни, ще достигнат до всички.

Като цяло всичко е както обикновено, т.е. както при всяко затъмнение: емоциите и отношенията с околните се разгорещяват, животът се преобръща, психоемоционалното състояние е на ръба. В такива бурни периоди експертите съветват да вземате решения с хладнокръвие и да следите особено внимателно действията и думите си. Но това е в общи линии. За какво обаче, трябва да са подготвени представителите на всеки зодиакален знак?

Разберете повече в галерията ни: