Алекс Енева – снахата на Магърдич Халваджиян, е бременна с третото си дете, се говори в близкото им обкръжение. Към този момент половинката на Бебо Халваджиян е в средата на шестия месец и се чака да роди идния януари.

Това ще е третото дете за фамилията след първородния Еди и сестричката му Кай. Полът на бебето към момента се пази в загадка и единствено най-близките знаят момче или момиче ще бъде.

На последните фотоси в профилите на Алекс можем да забележим, че 40-годишната някогашна адреналинка от много време насам не демонстрира свои фотоси от кръста надолу или ловко прикрива коремчето си.

Според осведомени, третото внуче във фамилия Халваджиян най-вероятно ще носи буквичката на дядо си Магърдич . Малката Кай е кръстена на баба си по бащина линия – Кремена Халваджиян, до момента в който Еди е взел буквичката на таткото на Алекс. И защото Бедрос е само дете на Маги и Кремена, на него се пада достойнството да подари баща си с внуче, кръстено на него.

Ако тази прекрасна новина е истина, екипът ни от сърце пожелава лек остатък от бременността на Алекс и здраво бебче догодина!