Семейство Бекъм е много обичано и често е давано за пример, но последната снимка на Дейвид Бекъм предизвика ожесточени спорове и дебати.

На 27 ноември Дейвид публикува в профила си в Инстаграм снимка, на която целува дъщеря си по устните. Двамата са на ледена пързалка, а Дейвид пише: „Коледа идва. Да вървиm да се пързаляме!“ Милата семейна снимка ядосана някои хора, които смятат, че родителите, особено бащите, не бива да целуват децата си по устните. Споровете станаха още по-ожесточени, когато телевизионният водещ Пиърс Морган критикува Бекъм по националната телевизия.

Според Морган Бекъм много добре знае, че такъв дебат съществува от години и използва дъщеря си, за да вдигне шум около себе си. „Виждам един човек, който използва малката си дъщеря, за да се рекламира пред своите 52 млн. последователи в Инстаграм, правейки нещо, което е леко странно и за което е сигурен, че ще вдигне шум около него“, написа след това Пиърс Морган.

Много хора обаче подкрепиха бащата на четири деца и не могат да разберат защо хората преувеличават и търсят под вода теле. Други звезди и обикновени хора се включиха в дебата, споделяйки снимки, на които целуват децата си по устните.

В нашата галерия вижте някои от хората, които подкрепиха Бекъм със свои снимки, и ни кажете на чия страна сте.