Почивката на море за много хора е точно на прага ни, но ако не можете да изберете дестинация, ние ще ви помогнем.

Съгласете се, че един от най-приятните моменти на почивката са приготовленията, трескавото очакване и подготовката за нея. Дори и да не успеете бързо да стегнете куфарите си, а в последствие да се окаже, че сте забравили шампоан или друго дребно нещо, самият процес означава едно, и това е, че остават броени часове до плажа, морето, слънцето и дългоочаквания ваканция!

Ако обаче все още не сте решили къде ще отидете тази година на почивка, било то и само за една седмица или дълъг уикенд, ние можем да ви помогнем. Предлагаме ви да не си губите времето, а да стигнете до правилните заключения с помощта на нашия тест. Време е да опаковаме виртуалните куфари!

Всичко, което трябва да направите в този тест, е да изберете модния аксесоар, който ви харесва или привлича най-много. Няма нужда да прекарвате много време в мисли и анализи. Доверете се на вашата интуиция и тя ще ви подскаже правилния отговор. Приятните празнични задачи започват!

ТЕСТ

Изберете чанта, а ние ще ви кажем в коя държава трябва да отидете на почивка тази година. Разгледайте картинките и решете коя чанта ви харесва най-много. А когато сте готови с избора си, просто вижте нашата галерия за резултатите.