Есента на 2024 г. ще бъде емоционална, напрегната, но в същото време невероятно плодородна за кармични уроци от Вселената – за първи път от 9 години ще преживеем Затъмнение в знака Риби и тежката опозиция на Марс и Плутон. Такъв е случаят, когато любовни триъгълници, преместване на друго място на пребиваване и „изпомпване“ на собствената воля ще се появят в живота на почти всеки.

Според закона на кармата нищо не идва в живота ни просто така и далеч не е продукт на „отмъщението на висшите сили“ - това, което се възпроизвежда в нашите емоции, просто създава определена вълна, към която хората и събитията са привлечени. Ето защо през есента на 2024 г. ще бъде важно да се справите с чувствата си, да се съсредоточите върху добрите и мили спомени, но да не позволявате на илюзиите от миналото да ви отдалечават от настоящето и бъдещето.

За да разберете какво ви очаква през есента на тази година, направете следния кратък тест: Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-много привлича вниманието ви. Вижте значението й в галерията.