Предстоящата седмица от 5 до 11 февруари ще бъде мощна поради Новолунието във Водолей на 9 февруари, което ще настъпи по време на съвпада на Луната, Меркурий, Слънцето и Плутон. Важно е да се разбере, че Плутон формира Новолунието за първи път в този знак, в който ще бъде през следващите 20 години - това, което започва сега, ще има дълъг процес на изпълнение. Например нова кариера, връзка, място на пребиваване - всичко това ще стане част от огромна част от живота ви. Уважавайте амбициите и мечтите си - те са тези, които оформят енергията на промяната сега, така че не се изненадвайте, ако нещата не вървят по план през февруари. Понякога това е част от плана!
Що се отнася до оформлението за седмицата, всички карти подсказват края на един цикъл и началото на нов. Вероятно около вас дори може да има ясни признаци, че миналото отминава - банковата ви карта или паспорт може да изтекат, ще трябва да пререгистрирате нещо в официалните власти, връзката ви с някого ще приключи завинаги. Но нещо ново е точно зад ъгъла и може да има знаци и за това.
За да ви помогнем да се подготвите за следващата седмица, направихме този лесен тест. Всичко, което трябва да направите, е да погледнете изображението по-долу. Изберете картинката, която най-много привлича вниманието ви и вижте в галерията какво вещае изборът ви.