Следващата седмица ще бъде най-важната, защото с нея приключва периодът на затъмнения по оста Телец-Скорпион, който преживяваме от ноември 2021 г. насам. Ето защо през седмицата от 23 до 29 октомври може да затворите въпрос или ситуация, към която сте се приближавали през последните две години и която може да се отнася до вашите финанси, спестявания или лично самочувствие.

Подгответе се, защото на 28 октомври, в деня на затъмнението и пълнолунието в Телец, емоциите ви ще бъдат по-ярки от всякога - на небето ще се образува опозиция между финансовия гигант Юпитер и емоционалния Марс в Скорпион. Ще възникне ситуация на конфликт или вътрешен спор, свързан с голяма сума пари или лични амбиции. В резултат на това ще затворите важен въпрос, свързан с някакъв капитал, заем или ипотека, а също така ще направите важна стъпка към бъдещото си благополучие.

За да ви помогнем да се подготвите за периода, подготвихме бърз тест. Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картата, която най-много привлича вниманието ви. След това вижте какво е нейното значение в галерията: