Емоционални затъмнения в Риби и Везни, „мъжката” опозиция на Марс и Плутон, ретроградните планети Меркурий и Юпитер – есента ще бъде трудна, но и невероятно интересна. Направете теста за предсказание от четецът на карти Таро Юлия Лифанова и разберете какви енергии скоро ще нахлуят в живота ви!

Есента на 2024-та ще бъде емоционална, напрегната, но в същото време невероятно плодородна ако става въпрос за кармичните уроци от Вселената. За първи път от 9 години насам ще преживеем Затъмнение в знака Риби и тежката опозиция на Марс и Плутон. Много често това разположение на планетите се свързва с любовни триъгълници, преместване на друго място за живеене и достигане на предела на собствените сили. Сега никой не е застрахован и такива събития могат да се появят в живота на почти всеки човек.

Тази колода карти е уникална и е предназначена да разшири вашите способности в изкуството на гадаенето. Колодата съдържа 36 основни карти и 8 допълнителни такива, а изображенията й привличат вниманието с интересния си дизайн.

Основните карти съдържат информация за планетите и зодиакалните знаци, които съответстват на всяка карта. Тази допълнителна информация добавя дълбочина и прецизност към вашето гадаене, предлагайки цялостен и задълбочен поглед над събитията.

Според закона на кармата нищо не идва в живота ни просто така и далеч не е просто „наказанието на висшите сили“, както някои хора биха си помислили. Това, от което произлизат нашите емоции просто създава определена вълна, към която хора и събития са привлечени. Ето защо през есента на 2024-та година ще бъде важно да се справите с чувствата си, да се съсредоточите върху добрите и скъпи спомени, но да не позволявате на илюзиите от миналото да ви отдалечават от настоящето и бъдещето ви.