Седмицата след септемврийското пълнолуние ще бъде най-емоционалната и важна. Енергиите се забавят и ни принуждават да се съсредоточим върху чувствата си. През следващата седмица от 02-ри до 08-ти октомври навлизаме ярко в есента. Най-вероятно мнозина от нас ще вземат важни решения, свързани със семейството, собствеността и местоживеенето,

Картите Таро предсказват опити за "бягство" от предстоящите промени, както и вътрешен саботаж, сякаш искате да се опитате да "разтегнете това, което е". Но Вселената има свои собствени планове, което означава, че действията не могат да бъдат избегнати. Седмицата, ако се съди по картите, ще бъде спокойна от гледна точка на събитията, но емоционално ще се усещат меланхолия, апатия, умора. “Искам да блестя, но е невъзможно да бъда щастлив с нерешени съдбовни задачи.”, е мотото на този период.

Какво ви очаква? Затворете очи, дишайте дълбоко, помислете за живота си в момента и изберете картата, която най-много ви привлича. Вижте в галерията какво означава изборът ви.