Предстоящата седмица ще бъде доста важна - периодът на ретрограден Меркурий и ретроградна Венера приключва, което означава, че диалозите и комуникациите ни придобиват яснота и взаимно разбиране. Тежестта на август изчезва - хората по-лесно установяват контакт, по-лесно преговарят и всички неизказани мисли по-лесно придобиват форма и се превръщат в приятни разговори.

Когато става въпрос за Таро, има доста конфликтни карти. В оформлението има много петици - това са аркани, които говорят за дисбаланс, но тази енергия бързо преминава. Това означава, че най-важното е да наричате нещата с истинските им имена и да не очаквате от другия човек да прочете мислите ви. За щастие, в Таро всички петици означават проблем за един ден, което означава, че всяка неприятна ситуация ще завърши положително. Разположението включва и Кралица мечове - това е картата на благоразумието, когато трябва да гледате на всичко без розови очила. Опитайте се да мислите с факти, а не с мечти - това ще ви помогне от 11 до 18 септември.

За да разберете какво са ви подготвили картите за следващата седмица, изберете карта от картинката по-долу. Вижте коя е карата, която най-много привлича погледа ви. Тя е вашата карта. След това открийте описанието й в галерията.