Седмицата на последното ярко новолуние за 2023 г. ще се помни от всички нас дълго време - Луната, Слънцето и Марс се свързват на 12 декември в знака на огнения Стрелец, давайки напредък в много сфери на живота. Оптимизъм, радост, вяра в най-доброто, арогантно и бързо движение напред - това са основните ви характеристики за седмицата.

Меркурий обаче става ретрограден тази седмица, което означава, че ще усъвършенствате много от идеите си до края на януари. Не бързайте, не бързайте - дайте време на всичко, което ви се струва, че има нужда от подобрение. Това се отнася за работата, любовта и здравето.
В оформлението има двойка - Кралят и Кралицата на купите, което означава, че много хора ще имат сериозни проблеми с чувствата си. Възможно е тази седмица да срещнете сродната си душа, ще ви е интересно да общувате с човек по любовни въпроси - не се страхувайте да задавате неудобни въпроси, той ще ви разбере и ще го приеме нормално. Има и доста осмици в оформлението - Вселената ще демонстрира вашата сила на волята чрез изпитания. Колко силно е вашето желание и какво сте готови да направите за него?


За да се подготвите подобаващо за следващата седмица, сме ви подготвили следния тест. Прегледайте изображението по-долу и изберете картинката, която най-много привлича вниманието ви. След това вижте в галерията какво означава изборът ви.