Предстоящата седмица от 7 до 13 август ще бъде много ярка още от самото начало - Луната ще навлезе в Овен, където сега се намира възелът на бъдещето Раху. Това е първата връзка на Луната с кармичния възел, което означава, че Вселената бързо и стремително ще въведе в живота ви нов човек, професия или някакъв проект. Просто наблюдавайте - в понеделник всичко ще стане ясно.

Картите Таро абсолютно потвърждават астропрогнозата - съдейки по подреждането, всички ще имаме сериозен напредък във всички области на живота! Усещането е, че колодата не просто "говори", а създава определена вибрация на спокойствие и увереност, че всичко се случва както трябва. Почитателите на ар нуво и готиката определено ще харесат Таро на ефирните видения - двата стила са красиво преплетени в илюстрациите, а допълнителните 2 авторски аркани "Източник" и "Създател" ви позволяват да погледнете по-широко на съдбата си.

И така, разберете какво ви очаква през следващата седмица като първо видите 6-те карти таро по-долу. Обърнете внимание на тази, която най-много привлича вниманието ви в настоящия момент и вижте в галерията какво означава това.