Чеси Кинг е доста известна в Инстаграм. Подобно на много други инфлуенсъри, тя обича да споделя моменти от ежедневието си в социалните мрежи. Напоследък Чеси стана известна като жената, която вдъхновява хората да бъдат себе си и да не се срамуват от телата си.

”Всичко това наистина ми омръзна. Папката ми с изтрити файлове е пълна със снимки, на които въобще не се харесвам и които не бих искала никой да види”, казва Чеси. Въпреки това тя решава да ги сподели, надявайки се, че ще може да вдъхнови много хора да приемат себе си такива, каквито са.

Тя споделя, че някои от снимките ѝ в Инстаграм са били обработени с различни програми, благодарение на които с лекота се е сдобила с по-плосък корем и по-слаби крака. „Ще има моменти, когато ще се чувствате ужасно подути или ще пропуснете тренировка. Случва се, не си губете времето, съжалявайки за това", съветва инфлуенсърката.

Чеси се надява позитивното ѝ послание да достигне до възможно най-много хора. Иска те да видят не само „красивата” версия, но и реалната, напомняйки им, че трябва да обичат телата си и да се гордеят с тях.