Недоносените бебета в една болница в Тексас бяха посетени от Дядо Коледа. Малките деца, които все още се борят за живота си, бяха облечени в очарователни коледни шапчици, бодита и дори малки плетени чорапки.

Всички тези бебета са родени преждевременно, преди 37-ата седмица от бременността, и се нуждаят от специализирани грижи, докато укрепнат достатъчно, за да напуснат болницата и да си бъдат у дома.

Очарователните бебета, които ще видите в нашата галерия, са само малка част от 145-те новородени в болницата, които се надяват да се приберат у дома за Коледа.

Посещението на Дядо Коледа е било организирано от организация, която помага на семействата с недоносени деца. Идеята на организацията е да почете и да разкаже историите на тези деца чрез снимки.

30-годишната Ейприл Нийл е майка на едно от децата. Тя разказва, че обожава коледните празници, но тази година нямала време нито да украси дома си, нито да купи подаръци, защото от един месец е постоянно в болницата до сина си Уайът. Момченцето е родено едва в 27-ата седмица и тежало един килограм. Ейприл казва, че появата на Дядо Коледа разнообразила напрегнатото ежедневие в отделението и тя най-накрая почувствала, че предстоят празници.

Вижте очарователните снимки в нашата галерия.