Една от най-нашумелите участнички в третия сезон на риалитито "Ергенът" Виктория Асенова е уволнена?

Футболната мениджърка вече не работи в маркетинг отдела на Българския футболен съюз. Още при представянето си в телевизионния формат Виктория акцентираше най-вече върху това, че обожава работата си, гледа мачове и нонстоп ходи на футболни срещи. В миналото мацката е тренирала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с модерен балет. Харесва й да работи с мъже, защото по думите й те не са интриганти като жените. От известно време обаче Виктория не е част от федерацията.

За последно през миналото лято Асенова се появи като представител на БФС на ученическия футболен турнир "Шампионите на София" - 2023. Този месец пък ергенката самосиндикално цъфна и на церемонията по награждаването на "Футболист на годината" в столичен хотел, където се засече с новия шеф на футбола Георги Иванов-Гонзо. Виктория дори позира с един от трофеите, но не стана ясно по каква линия е там.

"България днес" се свърза с пиарите на "Ергенът", но от там нито потвърдиха, нито отрекоха информацията: "Ние няма как да коментираме теми от личния живот на участничките. Отговаряме само на въпроси, свързани с предаването" казаха от шоуто. Самите ергенки нямат право да дават изявления, докато тече предаването. БФС все още няма назначен нов пресаташе, който да изкаже официално становище за своята ексслужителка.