Габи прави модни ревюта и покорява червените килими, Бри преодоля коварна болест, Сюзън продължава да се снима във филми, а Линет успя да получи присъда за подкуп - добре знаем съдбата на главните роли в култовия сериал, но какво да правят днес актьорите, които изиграха техните деца и как изглеждат?

Феновете на „Отчаяни съпруги“ обичат поредицата заради забавните моменти, интересните сюжетни обрати и, разбира се, любимите герои. И въпреки че във всеки сезон сценаристите разкриват заплетени криминални случаи, които застрашават мира и съществуването на всеки от жителите на Уистерия Лейн, много зрители обичат да го гледат отново и отново заради житейските уроци и изводи, свързани със семейния живот. Фокусът е върху четири приятелки, всяка от които има своите грижи и напълно различни семейства. Във всеки един от епизодите Габи, Линет, Бри и Сюзън трябва да се сблъскват с житейски проблеми, които не са загубили своята актуалност и до ден днешен.

В сериала можем да видим няколко вида отношения, но кои са по-добри и по-приемливи понякога е трудно да се каже. Фокусът е не само върху любовта и брака, но и върху въпроса за отглеждането на деца. Някои се обвиняват, че не са идеални майки, други се борят за доверие и уважение, а трети се опитват да не прекъсват връзката си с проблемните си тийнейджъри. А в същото време синовете и дъщерите им не се стремят да бъдат идеални. По-младото поколение има само време да се сърди на майките и бащите си и често очаква от тях да решат проблемите им, често такива от финансов характер. Доста се знае за главния актьорски състав към момента, но днес предлагаме да разберем какво се е случило с актьорите, изиграли ролите на децата на “отчаяните съпруги”.

В нашата галерия ще ви покажем децата на „отчаяните съпруги“, какво правят и как изглеждат през 2024 г.