След разтърсващия финал на "Ергенът" и разочарованието за двете финалистки Надежда Вишева е запазила само хубавите емоции от преживяното в предаването и определи Алек за много специален и различен, а също и за изключително харизматичен. По време на участието ѝ зрителите разбраха, че тя поддържа нормални отношения с бившия си съпруг заради детето им. Дали обаче не са дали втори шанс на любовта си?

Както знаем от това, което Надежда разказа, дълго време е живяла в Гърция, предава actualno. Наскоро тя сподели няколко снимки от Гърция заедно със своя син. Това стана повод в публичното пространство да се обсъжда какво се случва в живота на блондинката.

Носят се слухове, че Надежда вероятно отново е с бившия си съпруг и двамата се опитват да възстановят връзката си и да живеят заедно като щастливо семейство. Дали са си дали втори шанс един на друг засега не е официално потвърдено, но изглежда, че в момента красивата майка все още няма нов мъж в живота си. "Бъдете горди, че сте родител дори когато сте сами" - написа Надежда към видео със сина си, което сподели в своя Instagram профил.