38-годишната Ники измина дълъг път към себе си и успя да се трансформира от несигурен тийнейджър в бляскава дива.

Транссексуалният Джейсън Торес, подвизаващ се с псевдонима Ники Екзотик, още от малък се чувства като момиче, заключено в тялото на момче. Торес никога не се интересува от обичайните момчешки занимания, а от двегодишна възраст играе само с кукли и мечтае някой ден да стане като своите идоли Мадона и Памела Андерсън.

С течение на времето Ники започва да експериментира с грима и да се откроява от тълпата на своите връстници. Това обаче веде до тъжни последици и тийнейджърът трябва многократно да се сблъсква с тормоз от околните. Семейството на Джейсън също не го подкрепя и на 16 години той дори прави опит за самоубийство. "Бях объркана и засрамена. Не можех да разбера какво не е наред с мен. Тогава не знаех какво означава да си „транс“ и това бе тайна, която криех от всички“, казва Никол в интервю за Daily Mail.

Година по-късно, поради липса на разбиране от страна на семейството и нежелание на майка й да приеме факта, че синът й не се чувства мъж, Никол се мести от родния си Ню Джърси в Ню Йорк. Тогава тя започва да приема хормони и инжекции, които модифицират тялото, а на 19-годишна възраст се подлага на операция за смяна на пола.

Въпреки това, дори когато започнва да прилича все повече на жена, Никол не изпитва пълно удовлетворение от външния си вид. Тя има една-единствена мечта - да се превърне в „жива Барби“. "Колкото повече операции си правех, толкова повече се приближавах до мечтата си и се чувствах много по-щастлива, защото ставах себе си. Исках да бъда не просто красива, а прекрасна, зашеметяваща и ненадмината. Имам много силикон в тялото си и прекарах много време, променяйки всичко от главата до пръстите, гърдите и тялото", признава Ники Екзотик.

За всички манипулации по външния си вид Никол Сандърс харчи над 1 милион долара. За да стане най-добрата версия на себе си, тя прибягва до следните операции: гласова хирургия, която й струва 15 хил. долара, уголемяване на устни за 3 хил. долара, 6 операции на носа на обща стойност 50 хил. долара, блефаропластика на клепачите за 4 хил. долара, 4 операции на гърдите за 40 хил. долара, няколко инжекции силикон за 25 хил. долара и още куп други скъпи интервенции.

"Да, операциите ми струваха много, но за щастие, имах няколко богати момчета, които ми помогнаха да се доближа до целта си", казва с усмивка Никол.

Днес основателката на първата транссексуална поп група в Америка Secret Girls търси мъжа на мечтите и мечтае най-накрая да си купи розов кабриолет BMW. Освен това моделът и певец участва в снимките на различни риалити предавания и мечтае да се развива като успешна актриса в Холивуд.