Не жалете изоставената ергенка Магдалена Томова – оправи се в живота! 35-годишната управителка на ресторант се похвали с чисто нов супер луксозен джип Мерцедес за близо 1 милион лева.

 

Провалената финалистка от „Ергенът“ бе изненада от тайнствен любовник с грандиозния подарък по особено романтичен начин. Маги публикува видео, в което скъпарското возило я чака в червена панделка и балони във формата на сърце. А вътре върху кожения салон я посрещна огромен букет с рози, декорирани с буквата „М“.

 

Във видеото отлъчената от Алек Младенов мома не може да скрие емоциите си, породени от лъскавия подарък, а последователите й я заливат с въпроси. Кой е мистериозният и щедър любовник.

 

Едно е сигурно – не е мамин Сашко. Източници на Intrigi.bg разкриха, че от доста време насам Маги излиза със заможен бизнесмен, значително по-възрастен от нея. Красавицата е влюбена и щастлива, а злите езици мълвят, че връзката й е още отпреди да се запише за участие в „Ергенът“.

 

„Love is… worth the wait! Момичета, не се отказвайте!“ – „Любовта си струва чакането“, написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца на бял кон. Или по-скоро – на черен Мерцедес…