Започваме прекрасния септември с приятно четиво - малко ръководство за нашия есенен офис стил.

Екипът ни вече се готви за новия сезон и успешното завръщане в реалността след дългите почивки. Знаем, че "обратно към реалността" е последното нещо, което искаш да чуеш, но това е истината, с която всички трябва да се справим. 

Не знам за теб, но септември винаги е бил един от любимите ми месеци. Обикновено в началото му се връщаш от почивка, заредена с добро настроение и отпочинала, готова отново да се потопиш в динамичното ежедневие. Надявам се, че и ти си в настроение за нови начала и творчество. Ако това не е съвсем така, не се поддавай на обичайната депресия след завръщането и се опитай да се порадваш на всичко ново, което предстои.

Повечето специалисти по психично здраве препоръчват да започнем нещо ново, което да ни върне в рутината, но с освежаващ полъх от почивката. В света на есенната мода това е идеално. Току-що сте се върнали в града и не искате да продължавате да носите потници и джапанки. Връщането в офиса изисква да оставите ваканционното настроение и още от първия ден на септември да разгледате новите есенни тенденции.

Трябва да използваш любимия ми трик за стил – съчетаването на различни елементи. Именно този микс от различни детайли прави септемврийските аутфити по-интересни от всяка друга част на годината. Променливото време ни вдъхновява да комбинираме дрехи от летния и есенния си гардероб. Направихме малко проучване на първите горещо визии за месеца и ти представяме 10 аутфита, които можеш да носиш през първата седмица в офиса.

Основните летни дрехи отново са на преден план, и сме готови да създадем най-креативните визии, които ще направят завръщането малко по-красиво и стилно.

В тази галерия ще видиш някои от първите тенденции в офис модата, които се задават на хоризонта тази есен. Този път те са повлияни от стрийт модата в комбинация с елегантните елементи на традициоония офис шик.