"Всички сме толкова опустошени", се казва в съобщението на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу

Актьорският състав на "Приятели" каза, че е "напълно съкрушен" от загубата на своя приятел и колега, звездата Матю Пери, който почина в събота на 54-годишна възраст. Два дни след внезапната му смърт в съвместно изявление Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу определиха смъртта на Пери като "неизмерима загуба".

 

Актьорът от "Приятели" беше открит безжизнен в горещото джакузи в къщата си в събота. Аутопсията на Пери не даде окончателни резултати, а властите очакват изводите от токсикологичните тестове.

 

"Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю", заявява звездния състав от "Приятели" в съвместно изявление, публикувано в списание People.

"Ние бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство. Има толкова много за казване, но точно сега ще използваме този момент за скръбта си и за да осмислим тази неизмерима загуба. След време ще кажем повече и то когато сме в състояние за това. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света", изказват съболезнованията си Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу, цитирани от BBC и "Фокус".