Според проучване, в което са взели участие стотици мъже, нещата, които карат мъжа да се влюби, могат да са безброй. Някои от отговорите са прекалено очевидни, но има и други, които могат да те изумят като:

„Когато правихме секс в движещ се автомобил, а нито аз, нито тя шофирахме.“

Има и други като:

„Влюбих се в съпругата си на третата среща. Целувахме се, а тя каза, че трябва да отиде до тоалетна и го направи в храстите. Бяхме на място с такава красива гледка. Щеше да е много жалко, ако си бяхме тръгнали. В този момент сякаш започнах да я обичам.“

В отговорите, разбира се, присъства и секс, но той важи и за нас жените, а готвенето не е толкова често даван отговор.

Как мъжете се влюбват и какво ги подтиква да го направят, са неща, които ние никога не бихме решили, че са важни.

Ето и кои са трите странни неща, които карат мъжете да се влюбят:

1. Топлината на щастието ти

Изразът „ Щастлива жена, щастлив живот“ не се е появил просто така. Мъжете не се женят за жени, които не могат да направят щастливи. Тръгват си, отстъпвайки място на някой, който ще може.

Щастието е невероятен подарък, ако можем да го изразим по някакъв начин.

Ето един пример:

„Един мъж останал без работа дълго време и свикнал с това, но се чувствал ужасно. Когато дошла 20-тата годишнина от завършването му, той не бил сигурен дали иска да отиде, защото го било срам.

Жена му, обаче, решила, че трябва да го зарадва. Когато влязла в залата, където било тържеството, тя отишла при него, сложила ръка на рамото му и била толкова щастлива. Изкарали си една прекрасна вечер, която той няма да забрави. Тя му помогнала да се справи с трудностите."

2. Разбираш го

Мъжете не се влюбват само във външния ни вид, но и в личността ни.

Изслушвай, защото това би го зарадвало.

Всички искаме да бъдем чути и разбрани, а изслушването показва интимност.

3. Неустоимите ти недостатъци

Начинът, по който произнасяш някоя дума? Очарователно. Несъвършенствата по тялото ти? Секси. Белезите ти от някоя рана? Сладки.

Нашите недостатъци ни правят запомнящи се и различни. Мъжете ни приемат такива, каквито сме и ни обичат, защото не сме перфектни.

Марк Дарси не казва на Бриджит Джоунс, че ще я харесва повече, ако беше слаба, нали?

Приеми несъвършенствата си, защото той не ги смята за такива.

Ти вече имаш успех в любовта. Не се променяй, а бъди такава, каквато си. Изслушвай, показвай, че си щастлива и обичай недостатъците си, защото те те правят неповторима.

Наслаждавай се на живота и виж как всеки мъж ще се влюби в теб.