Според вътрешни източници Дженифър е готова да представи на обществеността напълно нова версия на връзката им и в същото време да разклати репутацията на Бен в най-личната област - в спалнята.

Холивудският романс между Дженифър Лопес и Бен Афлек, изглежда, можеше да се превърне в приказка с щастлив край. Връщайки се към старата си любов след почти две десетилетия, двойката отново се потапя във вихъра на страстите. Но се оказва, че и приказките имат лош край.

Когато Дженифър и Бен за първи път се връщат към връзката си, Лопес буквално поставя партньора си на пиедестал. В свои интервюта и песни тя го възхвалява като любовник и партньор, като твърди, че страстта им не угасва нито за секунда. Сега Дженифър пее друга песен и удря там, където най-боли!

„Тя казва на хората, че той е бил примитивен и егоист в леглото. Сега дори съжалява, че му е посвещавала толкова откровени песни“, споделя източник пред In Touch Weekly. Очевидно, с появата на трезвен поглед върху интимния им живот, Дженифър имала голямо желание да „го удари там, където боли най-много“ - и вероятно всички ще станем свидетели на това в новата музикална творба на звездата.

За тези, които следят работата на певицата, нейният видеоалбум „This Is Me... Now: A Love Story“, издаден през февруари 2024 г., се превърна в истинска ода за нейния възобновен роман с Афлек. Той е изпълнен с романтични песни и подчертава колко важни са техните отношения и интимност за Лопес. Но сега това вече е в миналото.

Днес Лопес е готова да пусне нова песен, която ще бъде в ярък контраст с предишните сладки признания. Ако по-рано текстовете ѝ включвали излъскани реплики като „Липсва ми тялото ти“, сега Джей Ло иска да пее за това как чувствата ѝ са се променили драматично след раздялата (колко неочаквано). Вътрешни източници твърдят, че новата композиция ще бъде по-сурова и ще има за цел да „влезе под кожата“ на Бен - и по-специално да постави под въпрос уменията му като любовник.

Плановете на Лопес да „унизи“ Афлек звучат като ход от човек, който не може да остави миналото да бъде такова. Да, това не е първият път, когато звезди прибягват до музика, за да изразят своето възмущение или негодувание – спомнете си само Тейлър Суифт, която след всяка раздяла пускаше парчета за бившите си. Сега изглежда Дженифър е готова да тръгне по същия път.

Чудим се как ще реагира самият Бен Афлек на това? Досега подкрепата му за албума и документалния филм за любовта с Дженифър бе доста видна. Има слухове, че именно Афлек бил инициатор на създаването на много песни и дори е вдъхновил Лопес да бъде откровена. Но след като връзката тръгва в отрицателна посока, ентусиазмът му (очаквано) е намалял.