Някои зодии са родени, за да бъдат най-добри приятели, други си подхождат в емоционално отношение, а трети създават истински пожар в спалнята.

1. Овен и Везни

Хората от зодия Овен са авантюристични, смели и енергични. Те обичат предизвикателствата и новите неща, трябва им човек, който може да крачи редом с тях. Везните идеално им подхождат, защото хората от тази зодия са амбициозни, не се страхуват да поемат рискове и са много комуникативни. Приключенията през деня винаги ще завършват със смели приключения и в спалнята.

2. Телец и Дева

Хората от зодия Телец търсят човек, който може да ги обича силно и безрезервно – човек като Девата! Затова и връзката им е толкова непоклатима. И двата знака са земни, което означава, че двамата винаги ще бъдат много спокойни и разумни, тяхната любов е много нежна, чувствена и всеотдайна.

3. Близнаци и Стрелец

Близнаците са чаровни и забавни хора, които са винаги готови за купон. Стрелецът пък е най-големият пътешественик в зодиака. Той обича да изследва различни култури и да пробва нови неща. В спалнята ги очакват много експерименти и забавни моменти, а пък извън спалнята могат да са сигурни, че никога няма да им е скучно.

4. Телец и Рак

Другият знак, който е много подходящ за Телеца, е Ракът, който също е много чувствителен и грижовен. И двата знака обичат хармонията, красотата, спокойствието и търсят сигурност у другия. Очакват ги много вечери на свещи и романтични нощи.

5. Лъв и Овен

Две много огнени зодии, които са способни да създават пожари. Лъвовете са щедри, мили, верни и креативни партньори, те обичат приключенията, лукса и удобствата. Овните пък са дръзки, смели и авантюристични. Те си подхождат много добре в спалнята, защото притежават нестихваща енергия. Тъй като и двата знака се изявяват като лидери, не е изключено често да се стига до разгорещени спорове, които също завършват в спалнята.

6. Везни и Близнаци

Два знака, които много обичат да флиртуват, освен това са толкова чаровни и неустоимо съблазнителни. Не е изключено да се закачат един с друг като ученици, въпреки че са заедно от 20 години.

7. Дева и Скорпион

Девите са трудолюбиви, разсъдливи и много земни, Скорпионите пък се палят доста по-лесно и при тях всичко е на живот и смърт – те биха направили всичко за любимите си хора, но очакват същото от тях. Тези два знака могат да се балансират доста успешно, а в спалнята Скорпионът може да вземе ума на Девата и да я накара да излезе от черупката си.

8. Скорпион и Риби

Скорпионите са много емоционални, амбициозни, властни и страстни. Те притежават магнетизъм и чар, с който пленяват околните. Рибите пък са по-състрадателни, чувствителни и нежни. Те биха направили всичко за любимите си хора. В спалнята при такава двойка със сигурност ще има един, който доминира през цялото време – Скорпионът.

9. Стрелец и Водолей

Хората и от двата знака са интелигентни, честни и дружелюбни. Подхождат си отлично в пътешествията и в живота. Стрелецът има нужда от партньор, който е отворен към света и към новото, а Водолеят е точно такъв. В спалнята експериментират доста и никога не проявяват егоизъм.