"Истинският герой е този, който става, даже когато не може..."

Джаред Лето

 

Преди броени дни те предизвикахме да ни споделиш кой е Героят в твоя живот и защо, да разбереш какво разкрива за теб позата, в която спиш и да участваш в надпреварата за чудесния Комплект Дормео Хироу завивка + възглавница, осигурен от нашите добри приятели от Дормео. 

И ето, че дойде време да обявим кой е победителят - честито на, Зорница Динчева! Ето и кой е героят в нейния живот и какво сподели за него тя:

Героят в моя живот е прекрасният ми син. Той е абсолютното ми вдъхновение, източник на сила и ме кара да му се възхищавам от момента на раждането му. Той се роди в началото на седмия месец, мъничък, слабичък, но с най-голямата сила и воля за живот. Когато аз бях отчаяна, той се бореше като за двама. Сега е на 10 и продължава да ме кара да му се възхищавам. Учи, тренира футбол и плуване, но най-важното е, че той е състрадатен, готов да помогне на човек и животно, готов да се справи с всяка трудност по пътя. Достоен за възхищение!

Комплектът Дормео Хироу завивка + възглавница е предназначен за оптимално възстановяване на тялото и допринася за по-добрия, дълбок и възстановяващ сън. Сън, зареждащ истински герои! Завивката и възглавницата се предлагат в изчистен цвят, обшити са с кант в син цвят и се перат изключително лесно. Специалната система Еър Екс осигурява оптимална циркулация на въздуха през възглавницата, поддържаща я свежа и суха през цялата нощ, а микрофибрите Уелслийп осигуряват максимална проветривост през лятото и така търсената топлина през зимата. Специалното Третиране Ре-Виталайз на комплекта Дормео Хироу помага за подобряване качеството на съня и качествена почивка през нощта, като увеличава енергията на тялото и помага за ускоряване на процеса на възстановяване, ускорявайки релаксацията на цялото тяло.

Е, какво повече му трябва на човек!