Овен

До зимата материалното състояние за Овен се подобрява. Възможно е повишение в работата, подкрепа на семейството под формата на пари в брой. Но в разгара на събитията не бива да забравяме най-важните подробности и дреболии. Много е важно да бъдете внимателни с всички загуби от невнимателност. През зимата можете да се отпуснете малко, парите ще дойдат и ще намалите разходите. Като цяло, финансовият хороскоп за 2014 г. за Овните предвещава да бъдат успешни, просто не бъдете мързеливи и не пропускайте шанса да спечелите.

Телец

В края на 2014 г. Телецът не трябва да се оплаква от финансовия аспект от живота си. Всички действия и сделки, свързани с пари, ще бъдат доста успешни. Много от плановете ви ще се сбъднат. Можете да разчитате на изкачване по стълбичката на йерархията и увеличение на заплащането. А портфейлът ви ще се пълни не само от заплата, но също така и от различни надбавки и бонуси. Някои представители на зодията дори може да получат неочаквано наследство от богати роднини. Тези месеци на 2014 г. ще ви зарадват със скъпи и големи покупки.

Близнаци

Краят на годината ще зарадва представителите на този знак с добър растеж на парите. Близнаците може да очакват значително увеличение на заплатите, различни награди и отличия, скъпи подаръци. Това е периодът, когато Близнаците могат да си позволят да харчат пари. Единственото нещо, което трябва да се избягва, са съмнителни финансови сделки, които могат да доведат до големи загуби. Финансовият хороскоп за 2014 предупреждава, че рискът от загуба на пари в това радостно и проспериращо време в никакъв случай не може да съществува.

Рак

За тази зодия финансовият хороскоп за 2014 обещава финансова стабилност. Но да не чакаме парите да потекат като река или да завалят от небето. Това няма да се случи. Раците чрез усилия ще успеят в подобряването на финансовото благосъстояние по време на този период, така че трябва да се стремят да не пестят енергия и труд. С добра работа повишаването на материалното богатство на тази зодия е гарантирано.

Лъв

Този период предвещава на Лъва да придобие големи покупки, както и да помага на близките си хора. Но трябва да има някаква сума пари, която да пази за "черни дни", бюджетът не трябва да се изразходва до стотинка. Хазартът трябва да остане в периферията, а пренебрежително отношение към парите може сериозно да бъде наказано.

Дева

В края на 2014 г., най-накрая има възможност за харчене на спестени пари. През този период няма спешна нужда от намаляване на разходите, тъй като е възможно увеличаване на паричните спестявания за сметка на по-благоприятен ефект върху финансовото състояние. Ако мислите да извършите успешни сделки, да привлечете нови партньори в бизнеса си или нов бизнес - всичко това в края на краищата ще ви донесе финансова независимост и значително увеличаване на капитала.

Везни

Краят на 2014 г. за Везни предвещава стабилна финансова позиция. Главното условие за това ще бъде правилното менажиране на средствата през цялата година. Везните трябва компетентно да правят покупки, не е необходимо да похарчите много пари за забавление и развлечение, в противен случай това може да доведе до затруднено финансово положение. А ако това се случи - Везните могат да се обърнат към приятели или роднини, те са щастливи да ви помогнат в трудни ситуации.

Скорпион

Краят на 2014 г. е благоприятен за успех във финансовите дела. Не се изключват паричните награди или връщането на отдавна забравен дълг. Влиянието на Сатурн ще помогне да се правят покупки разумни и да спестите пари. Скорпионите трябва да намерят допълнителни доходи в различни дейности, които не са типични за представители на този зодиакален знак.

Стрелец

Краят на 2014 г. за Стрелец е стабилен финансово. По това време дебелината на портфейла вероятно няма да се увеличи значително, но също няма и да намалее. Под влиянието на Юпитер и Уран в кариерата растежът започва да се променя към по-добро. Но не забравяйте, мислете и не правете прибързани покупки по време на този период, в противен случай ще съжалявате в бъдеще. Действайте с ума, пазете семейния си бюджет.

Козирог

Краят на 2014 г. за хората, родени под знака на Козирог, ще се характеризира като нестабилен във финансовия сектор. Цялата енергия и сила трябва да бъдат насочени към развитие на творческия потенциал като хоби, което за някои може да се окаже основен източник на доходи. Това е време за промяна на отношението към парите и се опитайте да спестите малко капитал. Този период на 2014-а обещава допълнителни приходи в случай на усърдно отношение към работата, както и финансова помощ на роднини и приятели.

Водолей

Проявете усет и се опитайте да мислите една крачка напред във всички свои решения и действия, свързани с нови инвестиции и печалби. Като цяло този период е благоприятен за много финансови промени, това е времето, през което да увеличите печалбите си, да направите печеливши инвестиции и разумни разходи на пари. Не забравяйте да прекарате предстоящите празници заедно със семейството си. Можете да си го позволите. Насладете се на нови покупки и парични инвестиции в печеливш бизнес.

Риби

В края на 2014 г. звездите оттеглят гнева си от вас и се пренасят в материалната сфера на завидна стабилност. Основното нещо е да не се наруши установеното равновесие: не рискувайте със съмнителни сделки и обещания за печалба. Мотото на този период от 2014 г. за Рибите: "Спаси, а не увеличи".