Днес ще ви споделим една много ефикасна напитка от джинджифил и лимон за премахване на мазнините по корема, която много помага при отслабването.

Джинджифилът съдържа всичко необходимо за укрепване на имунитета и изгаряне на мазнини, което улеснява загубата на тегло. Освен джинджифила, лимонът също често се използва и за топене на мазнини. И така, джинджифилът и лимонът имат известен общ ефект - и двете храни насърчават топенето на мазнините и изхвърлянето на отпадъците от тялото. Лимон и джинджифил заедно са естествена формула за отслабване и топене на коремни мазнини.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

  • 1 парче пресен корен от джинджифил с размер на длан
  • 2 лимона

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Нарежете добре измития джинджифил и го сложете в блендер. Залива се с 400 мл вода и се смила. Прецедете получения сок през цедка и притиснете добре, за да извлечете възможно най-много сок.

 

Добавете изцедения сок от 2 лимона и разбъркайте. Така приготвената напитка съхранявайте в хладилник в стъклена бутилка.

Винаги е по-добре да консумирате тази напитка рано сутрин, за да се събудите, да засилите имунната си система и да задвижите метаболизма си. Можете да пиете така приготвената напитка както е, а ако ви е много силна, разредете я с вода.