Срещнали сте идеалната половинка, с която се чувствате прекрасно във всяко едно отношение… освен в едно. Дори и да не искате да го признаете, тялото ви няма да ви излъже. Ако имате интимни отношения с грешния човек, емоционалното напрежение, което изпитвате, ще ви навреди. А как да бъдете сигурни, че човекът до вас всъщност не е човекът за вас? Правилния отговор ще откриете в следвщите редове:

1. Неловките звуци по време на секс ви карат да се чувствате… неловко

Всички знаем за кои звуци става дума, но те трябва да бъдат повод за весел смях, а не за дълго мълчание и притеснение. Не забравяйте – партньорът в спалнята трябва да ви кара да се отпуснете, а не да подскачате при всеки шум.

2. Фантазирате за много различни хора, но не и за партньора ви

В тази ситуация проблемът е очевиден. Разбира се, че е нормално да фантазирате и да бъдете привлечени от други хора, но половинката ви също трябва да бъде сред тези хора.

3. Любовната игра ви се струва прекалено дълга

“Не трябваше ли вече да сме стигнали до същинската част?” и “Колко още ще продължава?” са само част от въпросите, които се въртят в съзнанието ви. Ако сте на мнение, че сексът и прелюдията към него отнемат много дълго време и нямате търпение да приключат, то тогава трябва да признаете пред себе си, че ви се е искало изобщо да не са започвали.

4. Партньорът ви кара да се чувствате неуверени

Всички знаем, че любовта е сляпа и това правило важи с пълна сила. Но какво би било, ако не изпитвате силни чувства към човека до вас? Без съмнение неувереността и на двамата ще намалее значително. Ако не се чувствате привлекателни и се притеснявате от тялото си, когато сте с половинката си, то най-вероятно не сте попаднали на правилния човек.

5. Задължително се събуждате по-рано, за да се гримирате

Знаем, че огромна част от представителките на нежния пол обожават да се гримират и го правят заради самите себе си. Но не бива да забравяме за ситуациите, в които не искате партньорът ви да ви види естествени, защото не смятате, че ще ви хареса? В този случай отново трябва да се приложи правилото, че с половинката не трябва да имате тайни. А страхът, че ще ви види без грим и може би няма да ви хареса, не е основателен, когато има силни чувства.

6. Чувствате се нещастни след секс

Всеизвестен факт е, че ласките в спалнята допринасят за подобряване не само на здравословното състояние, но най-вече за настроението. Защо тогава не можете да се усмихнете след това? Най-вероятно защото сексът не е с правилния човек за вас.

7. Всичко в спалнята се върти около партньора

В любовта няма место за егоизъм. Ето защо в никакъв случай не би трябвало да се приема за нормално, ако половинката ви настоява всички прожектори да бъдат насочени към нея.

8. Липсва уважение

Това е и може би най-силният аргумент, който би трябвало да ви увери, че няма смисъл да си губите времето с въпросния човек. Любовта не се крепи само на нежни чувства, но също така на разбиране, зачитане и най-вече уважение към партньора. Излишно е да споменаваме, че ако те липсват, то няма как връзката да се смята за здравословна.