Как си представяш идеалния Свети Валентин? Романтична вечеря със свещи в луксозен ресторант? Сгушени пред камината? В Париж? Всъщност в голяма степен зависи от зодията ти! Намисли си какво искаш да ти се случи тази година и провери дали в описанието на твоя знак има нещо сходно:

Овен

Ти обичаш тръпката и големите романтични жестове. Нещо, което показва, че този човек би минал и през огън заради теб. Най-голямо удоволствие би ти доставило да получиш огромен букет цветя от таен обожател! Това би било толкова вълнуващо. Е, изненадите от любимия също не са за пренебрегване, важното е да са истински изненади и да не подозираш какво те очаква.

Телец

Телците обичат лукса и удоволствията, затова идеалният Свети Валентин за теб е... половинката ти да ти сготви 5-степенно меню с гурме ястия. Бонус точки, ако е полугол и е само по престилка. От теб не се изисква нищо – само да се наслаждаваш на сочната пържола и разтапящото се шоколадово суфле, което гали небцето ти. Друго, което би ти харесало, е да разбереш, че си имала богата леля, която никога не си срещала и която ти е оставила в наследство 100 млн. лева! Предполагаме, че с такова богатство ще си изкараш доста добре празника.

Близнаци

Романтични вечери на свещи... камини, Париж. Глупости! Ти искаш да се забавляваш и да усещаш как животът кипи в теб. Никакви романтични клишета, простете – „класики“, не те интересуват. Ти искаш половинката ти да те заведе в някой готин бар, където да се забавлявате цяла вечер, после да се пренесете в някой клуб и така до сутринта, когато ще осъзнаеш, че май си нещо на работа и отново си подходила леко безразсъдно.

Рак

Разбира се, че ти искаш романтика! Цветя, ръчнонаправена картичка, бижута, подбрани с много внимание, и... шоколад! Мечтаеш си за шоколадов млечен шейк, гарниран с шоколадов пай, последван от луксозни шоколадови бонбони... Желанието ти е лесно изпълнимо, така че намекни на половинката си, че искаш да те заведе в някоя шоколатерия и да е готов да развърже... дебитната си карта! Шоколадът ще му излезе доста солен, но напълно си струва да зарадва нежна и любяща жена като теб!

Лъв

Ти не искаш нищо по-малко от блясък и лукс! Най-добре е половинката ти да те заведе в някой луксозен курорт, където ще можеш да се насладиш на превъзходна вечеря и петзвездна обстановка. Но какво би ти доставило тайно удоволствие? Двама мъже да се сбият за теб, за да имат честта да бъдат до теб на празника! Само като си помислиш, че не един, а двама мъже са готови да се борят за сърцето ти, в теб закипява едно радостно самодоволство.

Дева

Някоя велика любовна книга много би те зарадвала, както и подарък, направен лично от половинката ти. Но най-много ти се иска просто да се разхождате по улиците на града, да се държите за ръце и да си мислите колко прекрасен е светът, щом сте двамата заедно... Колко си скромна! Но какво да се прави, това е толкова типично за Девите. Но да знаеш, че от време на време не боли да си поискаш някоя златна гривна.

Везни

За теб най-важна е хармонията, затова искаш спокойствие, чрез което да се почувстваш в мир със себе си, с Вселената и с партньора ти, който отново е забравил да измие чиниите... Не искаш щуротии, само една камина, топла напитка и още по-топли прегръдки.

Скорпион

Обикновено Скорпионите не изглеждат като големи романтици, но хайде – признай си, че ще се просълзиш от радост, ако половинката ти организира една много романтична вечеря в луксозен ресторант – ще ти свирят на цигулка, ще изтанцувате няколко блуса, ще ти поднесат невероятни ястия и накрая той ще падне на колене и ще ти подари... диамантен пръстен или „Плейстейшън“! (Ти си избери в зависимост от личната ти представа за романтика)

Стрелец

При теб има три варианта за феноменален Свети Валентин: 1. Половинката ти ти подарява екскурзия до екзотична дестинация. Вече се е погрижил за отпуската ти, организирал е всичко, събрал е багажа и просто ти казва – отиваме на летището, скъпа! Където ви чака чартърен полет. 2. Феноменален секс, който задоволява последната ти щура фантазия. 3. Отивате на споменатата ваканция и там правите феноменален секс. Не знаем за теб, ама последният вариант ни се струва най-изгоден.

Козирог

По принцип ти изглеждаш малко студена и се държиш така, сякаш изобщо не ти пука за този празник, но тайно си мечтаеш половинката ти или някой твой обожател да ти подари нещо много лично и романтично, което показва, че дълго е мислил за теб и те познава отлично. За теб най-важно е вниманието и грижата, с които е избиран един подарък. И когато подаръкът сякаш е създаден за теб, ти знаеш, че си истински обичана

Водолей

Ти не държиш на скъпите подаръци, а на малките жестове. Не искаш 100 рози, а една, но поднеса с искрици от любов в очите. С удоволствие би заменила луксозната вечеря с домашна, която сте си приготвили заедно през смях... За теб любовта е сигурност, спокойствие и хармония. Стига ти да знаеш, че си единствена в очите на половинката ти.

Риби

Рибите се славят със своето богато въображение и мечтателна природа. Затова ти искаш нещо много, много романтично, но не твърде обикновено. Романтичната вечеря в ресторант, ходенето на кино и прочие стават, не би ги отказала, но полетът с балон ти звучи много по-примамливо! Да те поздравят в ресторанта с една романтична песен? Всеки може така! Друго си е половинката ти да викне малък оркестър и да ти изнесе серенада под терасата, докато съседите ти изпитват смесени чувства от порядъка на умиление, завист и гняв.