Независимо от това дали сте заедно от няколко дни, или от няколко години, мъжете си мечтаят за определени подаръци, които не можеш да опаковаш. Ето защо ти представяме за какви нематериални подаръци мечтаят мъжете според тяхната зодия:

Овен (21 март - 20 април)

Най-хубав подарък за твоя мъж ще бъде твоята „луда” страна. Овенът обича приключенията, вълнението и предизвикателствата. Той е пълен с живот и най-много иска да го сподели с теб. Какво по-хубаво от това? Тази Коледа, използвай въображението си и му подари твоята луда и приключенска натура. Забавлявай се, бъди игрива и му покажи глуповатата си страна. Това ще ви сближи още повече.

Телец (21 април - 21 май)

Дари своята половинка с обвързаност. Телецът е стабилен, последователен и лоялен. Със сигурност се е колебаел, когато те е срещнал за пръв път, но от самото начало на вашата връзка той ти се е посветил 100%. Тази година му подари сигурност и обвързаност в замяна на неговата вярност и отговорност. Покажи му, че си до него, че му пазиш гърба и че няма да си тръгнеш.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Дари му твоето въодушевление. Твоят Близнак е много любопитен. Той sе зарежда с енергия от хората околните и обича да говори, да бъде зает с нещо и да участва в проекти заедно с приятелите си. Затова тази Коледа му подари твоето въодушевление. Покажи му, че се интересуваш от това, което той иска да каже, че искаш да разбереш за какво мисли и че си също толкова очарована от света и вашите взаимоотношения, колкото е и той.

Рак (22 юни - 22 юли)

Подари на своя мъж доверие. Раците са много лоялни хора. Когато става въпрос за връзка, платонична или романтична, тези хора са готови да направят всичко, за да са до теб и да те обичат с цялото си сърце. Това, за което твоя Рак жадува преди всичко е твоето доверие. Той иска да разбере, че си сериозна относно връзката ви, затова тази Коледа му докажи, че си негов партньор, негова подкрепа, дясната му ръка.

Лъв (23 юли - 22 август)

Дари му своята мотивираност. Твоят Лъв се задвижва от емоции и е човек, който се стреми да успее, да постига целите си и да върши това, което трябва. Любовта е огромен фактор, за да бъде той по-добър човек, така че връзката му с теб е много важна. Тази Коледа го насърчи и му подари своята мотивираност. Вдъхнови го да бъде по-добър и бъди до него, за да можете да израснете - заедно и поотделно.

Дева (23 август – 22 септември)

Подари нежност на своята половинка. Макар че мъжът Дева никога няма да си признае, той има чувствителна страна - и това е наистина чудесно. Той често се губи в собствения си ум или с други думи казано - силен е в мълчанието си. Тази Коледа му подари нежност. Съчетай емоциите и чувствата му с твоите. Покажи му, че оценяваш начина, по който се отнася с теб и се ръководи от сърцето и разума му.

Везни (23 семтември – 22 октовмри)

Най-големият дар за мъжа Везни е стабилността. Твоят човек обича да балансира нещата - независимо дали става въпрос за връзките му, целите му, мечтите му, или ежедневието му. Това, от което се нуждае най-много, е да знае, че ще бъдеш последователна, стабилна и най-вече до него. Затова му подари своята стабилност и му покажи, че ще бъдеш винаги с него.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Мечтаният подарък за всеки мъж Скорпион е състраданието. Той е чувствителен и емоционален. Понякога пази тази част от себе си в тайна, но през повечето време не се притеснява да бъде уязвим пред теб. Като подарък към мъжа Скорпион му позволи да ти сподели най-съкровените си тайни и емоции и ги изживей заедно с него.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Дари му тръпка. Твоят Стрелец е приключенец - винаги се опитва да изтръгне най-много от всеки момент. Тази Коледа зарадвай неговия емоционален дух, като му подариш тръпка. Това не значи, че трябва да си луда; това не означава, че трябва да направиш нещо извънземно или да бъдеш някой, който не си. Това означава просто си готова да отидеш с него навсякъде и да изпитате заедно красотата на живота.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Най-важният подарък за него е твоята целеустременост. Козирогът е човек, който има планове. Той е посветен на тях, мисли напред и винаги е съсредоточен върху следващата си цел. Поради сериозната си природа, това, за което той жадува най-много, е някой, който може да разбере плановете и тръпката в сърцето му. Ето защо, тази Коледа, му подари твоя стремеж и успременост. Правете планове, покажи му своята любов, погледни в бъдещето заедно с него. Покажи му, че сте толкова съсредоточена в отношенията ви, колкото е и той.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Подари му своята безкористност. Уважи твоя Водолей и неговото голямо сърце. Това не означава да му дадеш всичко каквото поиска, а понякога да по поставяш на първо място. Така ще му покажеш своята безкористност и отдаденост към връзката ви.

Риби (20 февруари – 20 март)

Дари на мъжа Риби своята откритост. Той е много емоционален. Той е мислител, съгледвач и човек, който често се оплита в мислите и спомените си. Поради начина, по който работи умът му, той се нуждае от разбиране. Тази Коледа му покажи, че си готова да „копаеш” по-дълбоко и да проникнеш през слоевете на душата му като му дадеш откритост. Бъди искрена с него и забележи, че и той ще направи същото. Това ще пренесе вашите отношения на съвсем друго ниво.

Най-вълшебното време от годината предстои и макар нематериалните подаръци да са страхотни, все пак всеки мечтае за красив подарък. В mama.radostna.com ще откриете прекрасни идеи за подарък за любимите мъже.