Коледа наближава и вероятно вече се чудиш какви подаръци да вземеш за семейство, приятели и любими хора. Тази Коледа можеш да подариш повече нежност на важните жени в живота си. Новият тример от Veet - Veet Sensitive Precision е идеалният подарък, защото всяка дама иска да има гладка и нежна кожа за по-дълго време.

Ето защо Veet Sensitive Precision е идеалният подарък за дамите:

Veet Sensitive Precision е първият автоматичен Veet тример, специално разработен за чувствителните части на тялото на дамите - бикини зоната, лицето и мишниците. Лесно и бързо всяка дама може да се сдобие с кадифена мекота на желаната зона.

  • Нежно, без страх от порязване: Премахва косъмчетата без директно докосване до кожата
  • Висока прецизност*: Устройството има 2 глави и 2 гребена, които са създадени специално за да осигурят максимален комфорт при оформяне на деликатните зони
  • Бързо и удобно: Veet Sensitive Precision работи бързо и лесно. Тримерът е компактен и може да се носи в дамската чанта навсякъде и по всяко време.

Ако наистина искаш да зарадваш важна жена в живота си - изненадай я с Veet Sensitive Precision. Какво харесват жените по цял свят в новия тример от Veet? Бързината; лекотата, с която се работи с него; прецизността* му; това, че е лек и дискретен; красивата му опаковка.

Научи какво казват жените за новия Veet Sensitive Precision и виж колко лесно се оформят веждите с него на veetgame.bg. Участвай в празничната игра и можеш да спечелиш новия тример от Veet.

Подари нежност тези празници - Veet Sensitive Precision!  


* Подкъсява косъма до 0,5 мм